El ministre d’Afers Socials, Justícia i Interior, Xavier Espot, i la ministra de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert, han presidit la reunió que aquest matí s’ha celebrat per tractar els temes relacionats amb els aldarulls ocasionats pel consum d’alcohol entre els joves. La reunió també ha comptat amb la participació del coordinador de Polítiques de Joventut i Voluntariat del Govern, Agustí Pifarré; del director adjunt de la Policia, Bruno Lasne; i dels consellers de Joventut dels comuns.

La reunió s’emmarca en les trobades periòdiques que realitza la Taula permanent de Joventut. En aquest cas, donada la preocupació pels aldarulls ocasionats pel consum d’alcohol per part dels joves, s’ha cregut oportú dedicar-hi una sessió específica amb la participació dels ministres Espot i Gelabert. La reunió d’avui evidencia la sensibilitat per part de totes les institucions de trobar-hi solucions al respecte.

En aquest sentit, avui s’han començat a estudiar les possibles accions que es podrien adoptar en relació al consum d’alcohol per part dels joves, unes accions que ja es podrien consensuar en la pròxima reunió prevista pel pròxim mes de maig.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada