Google vol ser Uber

google

El sector dels transports col·lectius a través d’internet viu moments durs amb el tancament de Uber a França i les crítiques a blablabla Car.

Amb aquesta situació Google ha decidit donar la campanada i apuntar-se a aquest negoci. D’aquesta manera l’empresa del cercador més important del planeta ha anunciat que en breu llançarà el seu propi servei per posar en contacte a conductors amb passatgers que rep el nom de RideWith i que fa ús del sistema de navegació Waze; sistema d’origen israelià que l’empresa va adquirir fa dos anys.

De moment el servei es troba en fase beta mentre acaben de desenvolupar la seva versió definitiva a Tel Aviv.

Segons informació aportada per la pròpia empresa, la seva aplicació només posa en contacte a conductors que comparteixin el mateix recorregut amb el viatger, és a dir que no poden fer-se altres parades. D’altra banda un mateix conductor no pot fer més de dos viatges utilitzant l’aplicació. Sens dubte aquest tipus de conductor s’allunya de la polèmica figura que proposava Uber i que tants maldecaps ha produït.

Amb tot, malgrat les limitacions que ha imposat Google, el problema persisteix i comença a semblar en excés al que va succeir entre Napster i la indústria musical.

Per Tecnonews / AMIC – AMIC – Redacció