google

Si  algú hagués de definir Google ho faria a partir de la seva activitat com a cercador. Coneixem aquesta marca per ser el motor de cerca web més important del món, de totes maneres l’empresa que actualment es diu Alphabet es dedica a molts altres camps.

Ningú diria que Google ha tingut molta relació amb les tecnologies mèdiques. No obstant això la companyia americana des de fa temps està intentant que la salut sigui molt més eficaç. Famosos van ser els seus intents per fer de les fracassades Google Glass una eina indispensable per a metges. Consistia en fer que els professionals de la salut poguessin veure els expedients dels pacients a través de les ulleres o que poguessin consultar de manera senzilla una tècnica quirúrgica enmig d’una operació.

L’últim intent de la transnacional per entrar al sector mèdic, segons el registre de patents, podria ser un implant subcutani que descarregaria fàcilment les consultes mèdiques. Aquest implant no és altra cosa que un mesurador que analitzaria la nostra sang. Amb això no caldria que els pacients anessin a fer-se una anàlisi de sang, esperessin als resultats de les proves i portessin els resultats al seu metge.

D’altra banda el dispositiu també podria funcionar com un detector precoç d’anomalies en la sang.

No és la primera vegada que Google tracta d’entrar en el món de les anàlisis de sang. Una altra patent, en aquest cas d’una polsera biomètrica estaria tractant d’obtenir resultats similars.

Es tracta d’un desenvolupament que només té un impediment que per a res és intranscendent. La privacitat de l’usuari i la seguretat dels seus resultats mèdics instantanis. Això per no parlar del fet tenebrós de “lliurar” la nostra sang a una multinacional.

Per Tecnonews / AMIC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada