oxford

Queda clar que malgrat els molts projectes haguts i per haver en la indústria de les NNTT el veritable objectiu de les grans empreses és trobar la veritable intel·ligència artificial: la pedra filosofal de les NNTT.

És per aquest motiu que Google ha unit esforços amb la universitat d’Oxford. L’objectiu és avançar en el terreny de la Intel·ligència Artifical pel que fa al reconeixement d’imatges i processament del llenguatge natural. És l’anomenat projecte DeepMind que de moment executava l’empresa nord-americana de forma independent després de la compra el gener passat de l’empresa amb el mateix nom per la suma de 650 milions de dòlars.

Google ha considerat que les metes que podia aconseguir si treballava de forma aïllada eren molt inferiors a les que arribarà col·laborant amb la universitat d’Oxford. D’aquesta manera, Google ha contractat set experts, tres dels quals romandran com a professors en la institució universitària, en el camp de l’aprenentatge profund de la comprensió del llenguatge. A més, Google, amb el conveni, farà una donació al Departament d’Informàtica de la Universitat i al Departament d’Enginyeria per crear una associació d’investigació que inclogui beques, conferències i tallers conjunts.

Per Tecnonews / AMIC – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada