google

Malgrat que cada dia estem més i més connectats, no sempre disposem de connexió a la xarxa. En determinades situacions on no hi ha cobertura, com a la muntanya o en alguns passos subterranis, els usuaris no poden accedir a internet.

És per aquest motiu que Google ha activat una nova funció per als seus consumidors. Es tracta de la possibilitat que tindran els que tinguin un compte en el major cercador del ciberespai, de descarregar el seu historial de forma íntegra. Fins a la data, Google permetia dur a terme aquesta funció en el núvol. No obstant això des d’ara podrem descarregar el nostre historial de navegació per tenir-lo sempre que volem a mà. D’aquesta manera podrem, en qualsevol moment, mostrar als nostres amics, aquella informació que ens va semblar tan interessant o aquell contingut que ens va fer riure.

Només hi ha un requisit perquè els usuaris puguin gaudir d’aquesta funció, activar l’opció “guardar recerques” i accedir, quan així es desitgi a la pàgina de “activitat web” del cercador mitjançant el compte de l’usuari. Quan l’usuari premi el botó de “descarregar historial”, rebrà un correu electrònic en el seu gmail i en ell se li adjuntar un fitxer ZIP perquè pugui accedir als continguts que prèviament havia buscat.

Per Tecnonews / AMIC – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada