Google Maps ha introduït en l’aplicació accessos directes a reserves de vols i d’hotels per facilitar l’organització de viatges, que queden unificades en una nova pestanya, i prova el mode Live View amb indicacions en realitat augmentada.

La plataforma de Google ha introduït la nova pestanya de reserves, una funció present en el menú d’opcions a la part superior esquerra i en una secció ‘Els teus llocs’ que anirà arribant als usuaris de iOS i Android en les properes setmanes, com ha explicat la companyia en un comunicat.

En aquest apartat, la companyia reuneix una llista amb els propers viatges planificats per l’usuari per facilitar-li la gestió de les reserves. En accedir-hi es troben les reserves de vols i d’hotels, una tasca que es pot fer també des d’un dispositiu sense connexió.

Així mateix, Google ha començat a provar en fase beta la nova funció Live View, amb la qual permet que els usuaris emprin la càmera del mòbil per rebre indicacions, mitjançant fletxes superposades a la imatge de l’entorn, per poder arribar a una direcció a través de la realitat augmentada.

La beta de Live View s’anirà expandint durant aquesta setmana després de les proves inicials a dispositius iOS i Android amb suport per als paquets de realitat augmentada ARCore i ARKit, de Google i Apple respectivament.

Google Maps ha actualitzat també la funció de cronologia de l’historial d’ubicacions, amb la qual permet als usuaris que la tinguin activada exportar una llista de restaurants i altres destinacions i fer-hi anotacions, així com compartir-les amb altres usuaris. De moment aquesta funció arribarà només a Android.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada