google

Cada vegada són més freqüents les notícies que ens arriben sobre noves formes de pagament. Potser estem començant a veure el principi de la fi del paper moneda. Sigui com sigui, la veritat és que són les grans empreses tecnològiques les que més propostes tenen en aquest camp.

Facebook ja ha dit en més d’una ocasió la seva intenció de convertir la xarxa social en un gran mercat d’intercanvi, però, en aquesta ocasió és Google la que dispara contra el vell ordenament basat en els bitllets i les monedes.

Semblava que amb l’arribada d’Android Pay, la iniciativa empresarial Google Wallet passaria a un segon pla, de totes maneres ha estat renovada tant a la plataforma iOS i Android amb la intenció de convertir-se en la forma més senzilla de realitzar petits intercanvis de diners.

Les transaccions seran senzilles de realitzar ja que els usuaris només hauran de tenir el correu electrònic d’aquell al que vulguin lliurar-li una petita quantitat. Això és clar, sempre que tots dos usuaris tinguin l’aplicació instal·lada.

D’altra banda s’inclou una altra novetat que és la possibilitat d’efectuar transaccions fraccionades. Aquesta aplicació s’ha dissenyat per facilitar els pagaments en cas de sopars o en cas de reglaos per exemple.

Tots els diners emmagatzemat en l’aplicació podrà convertir-se en diners reals o enviar al compte corrent d’un banc.

En resum, el pitjor per a uns o el millor per a altres ja ha passat: Google és un banc (petit però un banc).

Per Tecnonews / AMIC – AMIC – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada