Google donant internet gratuït? Doncs sí, Mèxic es convertirà en el tercer país on l’empresa més important del ciberespai habilita punts de connexió Wifi per als ciutadans.

D’aquesta manera, el país nord-americà passa a formar part del selecte club al qual pertanyien fins a la data només Índia i Indonèsia.

El modus operandi de l’empresa és senzill. Totes les operacions d’aquest tipus es realitzen a través de la plataforma Google Station. A partir d’aquí la companyia treballa amb proveïdors locals per integrar en el territori els seus punts d’accés Wifi. En aquest cas l’empresa escollida és Sitwifi i la connectivitat que es pretén oferir als usuaris serà d’alta velocitat.

Més de 60 punts segons un comunicat de la pròpia empresa estaran disponibles per als internautes mexicans. D’aquests la majoria es trobaran a la capital, Ciutat de Mèxic, i la resta en 44 localitats de tot el país. De totes maneres, l’empresa nord-americana no s’atura aquí. Segons el mateix comunicat, Google pretén superar els 100 punts connectats durant aquest mateix any.

En la seva majoria, els instal·lats actualment i els que es volen instal·lar ho faran en enclavaments estratègics on hi ha molt trànsit humà com ara centres comercials, aeroports o estacions d’autobús.

No és difícil entendre perquè l’empresa ha triat aquest país. Mèxic és el tercer país de l’anomenada Amèrica Llatina amb major penetració d’internet i la majoria dels seus habitants accedeixen a la xarxa a través dels seus dispositius mòbils.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada