google-+

Estem massa acostumats a llegir notícies sobre Google de dos tipus. Estan aquelles notícies crítiques amb l’empresa i el seu sistema de privacitat i estan aquelles que parlen de les xifres econòmiques astronòmiques que factura la companyia. És per aquest motiu que sona rara la informació com Google apareix com derrotada.

Això és exactament el que ha passat recentment amb la notícia sobre l’empresa que TechCruch ha revelat. Segons aquesta, el pare de Google+, la xarxa social del gegant de les NNTT, Vic Gundotra, ha abandonat recentment la companyia després de vuit anys com a responsable del producte social de Google.

El més significatiu després d’aquesta dimissió és que a partir d’aquest moment, Google iniciarà una sèrie de reestructuracions a Google+ i deixarà de competir amb altres xarxes socials com Twitter o Facebook. D’aquesta manera aquesta perdrà el seu estatus de producte autònom dins de l’organigrama de la corporació per esdevenir una plataforma més.

Alguns ja parlen de la fi de Google+ ja sense altes inversions li serà difícil sobreviure en una jungla com la de les xarxes socials on les renovacions són el pa de cada dia de les empreses. Encara que de moment és d’hora per donar data de defunció i encara que segons TechCruch, Google seguirà treballant en la seva xarxa social, les coses no pinten gens bé per Google+.

Per Tecnonews / ACPG – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada