Google a la medicina

google medicina

On hi hagi negoci, allí està Google. El que va començar sent un cercador, després també va ser un compte de correu electrònic, després un mapa, després una xarxa social i finalment unes ulleres intel·ligents, ara vol entrar en el món de la medicina. No és la primera vegada que Google parla del sector mèdic. En més d’una ocasió hem sentit com alguns professionals de la sanitat utilitzen les Google Glass per a passar consulta.

Segons ha explicat la BBC, l’empresa nord-americana, està treballant en un detector per al diagnòstic precoç de malalties tant mortals com el càncer, els infarts o els vessaments cerebrals.

Aquest detector seria una polsera amb un sensor de nanopartícules que monitoritzen l’activitat del cos. L’usuari només hauria de prendre una pastilla amb les nanopartícules que es dirigiria al torrent sanguini i des d’on analitzarien el cos humà.

D’aquesta manera la càpsula ingerida analitzaria l’activitat dels teixits danyats i els teixits sans de forma comparativa i avisaria al seu usuari en cas que tingués risc de tenir una de les malalties abans esmentades.

Es tracta d’un invent mèdic revolucionari que no obstant això amb tota seguretat faria saltar les alarmes ètiques. Pot una empresa privada arribar a controlar-nos tant. Actualment Google és capaç de saber com pensem, és bo que sàpiga com vivim?

Per Tecnonews / AMIC – Redacció

TOTES LES NOTÍCIES