goodbarber

El líder europeu de app Builders, GoodBarber, afegeix una nova gamma de serveis al seu programari DIY, dirigit a aquells que necessiten crear un gran nombre d’aplicacions.

L’oferta, amb el nom “Unlimited Apps”, permet als subscriptors crear un nombre infinit de projectes a la plataforma per una quota mensual de 200 €. Aquest preu forma part d’una oferta limitada per als més matiners, llançada en ocasió del web Summit i vàlida únicament per als primers 500 subscriptors. A partir de llavors, el preu estàndard serà de 290 € / mes.

Les apps creades sota “Unlimited Apps” vénen amb totes les característiques que ofereix el producte, incloses les que han fet GoodBarber popular, com la integració del CMS intern i el disseny adaptative d’iPad.

L’oferta “Unlimited Apps” L’oferta “Il·limitat Apps” està clarament dirigida als reseller, que gràcies a aquest nou programa finalment tindran l’opció de marca blanca.

Per facilitar encara més la gestió de projectes, han desenvolupat una nova interfície d’usuari dedicada exclusivament a aquest programa. La nova interfície permetrà als resellers monitoritzar constantment l’estat de la publicació de la apps, els membres de l’equip de direcció i més.

Des del llançament de GoodBarber 3 el juliol passat, la companyia ha augmentat en un 40% el nombre de creacions de projectes, degut principalment al redisseny del producte ia la introducció del concepte adaptative design per iPad.

Fins ara, la manca d’algunes característiques clau havien impedit a GoodBarber aconseguir el mateix creixement dins del mercat reseller. Amb “Unlimited Apps” és l’oferta final que tanca aquesta bretxa en un mercat de forta expansió.

Per Tecnonews / AMIC – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada