Gmail permetrà que Google no comparteixi les teves dades

Logotip de Google en una façana de l'empresa
Logotip de Google en una façana de l’empresa

És tal el poder que tenen unes poques empreses tecnològiques que a vegades donem per descomptat que fan amb les nostres dades el que volen. Un dels casos més notables és el d’Alphabet, l’empresa matriu dels serveis oferts per Google.

Actualment utilitzem una gran quantitat de programes oferts per la companyia i des de fa temps les nostres dades es comparteixen entre els diferents softwares de l’empresa. Així, les nostres cerques poden servir per a millorar el rendiment de funcionament d’Android o de Google Maps. Amb tot, el debat sobre si Google pot fer aquest tipus d’intercanvis d’informació és legítim.

En aquest sentit sembla interessant el moviment que l’empresa ha anunciat. Segons ha informat XDA Developers l’aplicació de Gmail està incloent una nova funció en la seva versió 2020.09.20 per a Android que permetrà als usuaris decidir si volen que la informació del seu correu electrònic de la marca comparteixi informació amb altres aplicacions com Maps, l’Assistent de Google o Google Viatges.

La possibilitat es trobarà en els ajustos de configuració de Gmail i els usuaris hauran de canviar la seva preferència de compartir dades de manera manual. Amb això queda patent que la intenció de Google és continuar compartint dades.

Per Tecnonews

TOTES LES NOTÍCIES