Gili reiterarà a Marsol que el sentit únic al carrer Sant Andreu és una mesura “poc encertada”

Imatge del carrer Sant Andreu amb els canvis del trànsit marcats
Imatge del carrer Sant Andreu amb els canvis del trànsit marcats. Font: Comú d’Andorra la Vella

La cònsol major d’Escaldes-Engordany, Rosa Gili, traslladarà a la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, que considera “poc encertada” la mesura per la qual es fa que el carrer Sant Andreu d’Andorra la Vella sigui de sentit únic. Ho farà en una reunió que se celebrarà el proper divendres 4 de setembre a les dependències del comú d’Escaldes-Engordany.

La corporació escaldenca ha informat, mitjançant un comunicat, de la petició de Marsol de reunir-se amb Gili. En aquest sentit, “el comú d’Escaldes-Engordany entén que aquesta és la via adient que havia haver-se de dut a terme des del primer moment de la prova pilot per a assolir una real comunicació sobre les intencions, objectius i operatives derivades del tall, ara ja existent, al carrer Sant Andreu”, s’exposa en la nota de premsa.

Igualment, es revela que a la reunió es tractarà “de l’oportunitat i de la idoneïtat de la prova pilot en si, abans i enlloc de parlar d’una eventual avaluació de resultats finals de la prova, atès que es reitera la idea que la mesura segueix essent poc encertada”.

En aquesta línia, “l’anunci del Comú de la capital per a perllongar la prova pilot fins a final de setembre pot derivar, a ulls del Comú d’Escaldes-Engordany, en un important nus de col·lapse de mobilitat a nivell de país, atès l’imminent inici del curs escolar”, conclou el comunicat.

TOTES LES NOTÍCIES