giliLa consellera general del Grup parlamentari socialdemòcrata, Rosa Gili, ha presentat una bateria de preguntes que el Govern haurà de respondre per escrit relatives a la implementació del Pla estratègic per a la renovació i millora del sistema educatiu andorrà. Entre d’altres, Gili demana informació sobre l’estat actual d’execució de l’esmentat projecte o la valoració del mateix per part dels agents implicats, alumnes, docents i pares.

El Pla estratègic per a la renovació i millora del sistema educatiu andorrà (Permsea), iniciat pel Ministeri d’Educació el curs 2010-2011, s’ha implementat el curs 2013-2014. Concretament, l’octubre del 2013 es presentava el Pla d’Estudis de segona ensenyança, tot renovant el marc curricular de l’ensenyament obligatori del sistema educatiu andorrà. Segons consta als socialdemòcrates, a grans trets, “es passa d’un programa en què l’alumne assoleix determinats objectius a un programa en què l’alumne desenvolupa determinades competències”. Davant “de la poca informació que ha transcendit sobre la implementació d’aquest pla”, la consellera general formula fins a set preguntes per conèixer l’estat actual d’execució del projecte.

Gil també pregunta sobre l’estat en què es troben els treballs adjudicats el 9 d’octubre de 2011 a IRIF, SL, Institut de Recursos i Investigació per a la Formació, que tenia l’encàrrec d’elaborar el disseny curricular base i el seu desplegament per a la segona ensenyança del sistema educatiu andorrà així com la segona fase del desenvolupament del pla docent.

Finalment, la consellera socialdemòcrata demana el termini d’implementació del Permsea a primera ensenyança i a batxillerat.

Text: PS

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada