Gili demanda tres documents claus en una reforma sanitària que “està tardant massa a arribar”

La  consellera general del Partit Socialdemòcrata (PS) Rosa Gili ha tramitat una demanda d’informació mitjançant la qual demana tres documents vinculats a la reforma sanitària que, ha lamentat, “està tardant massa a arribar”. La parlamentària ha deixat clara que la voluntat de la formació és fer un seguiment acurat de les actuacions de Govern i altres organismes vinculats en aquesta matèria.

En concret, Gili ha sol·licitat, per una banda, la “còpia del projecte de nou reglament de l’hospital (o bé el reglament aprovat, si és el cas, el dia de la tramesa per part de Govern”. També demana la “còpia del nou model de contracte del SAAS amb els metges liberals” i, finalment, “la còpia del projecte del contacte entre la CASS i el Col·legi de Metges (o bé el contracte aprovat, si és el cas, el dia de la tramesa per part de Govern)”.

La parlamentària ha recordat que “ens interessa que la reforma sanitària tiri endavant” però ha lamentat que “està tardant molt i sembla que no acaba de sortir”. Gili comenta que “per les declaracions del director general del SAAS, tant el reglament com el contracte entre CASS i Col·legi de metges estan acabats, tot i que no oficialment tancats”. Per això, “volem saber com està el treball fet fins ara”. La clau de la petició feta arribar a Sindicatura aquest dimarts, indica la consellera general socialdemòcrata, és que “anar seguint una reforma sanitària que no acaba de sorgir”.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.