Gili demana al Govern la despesa efectuada aquest any 2014 en carreteres, rotondes i asfalt

rosa-gili

La consellera general del Grup parlamentari socialdemòcrata, Rosa Gili, vol saber la despesa efectuada en carreteres, rotondes i asfalt per part del Govern durant aquest any 2014. La consellera ha entrat aquest matí al registre del Consell General una pregunta en tràmit d’urgència perquè sigui resposta pel Govern, de forma oral, davant el Ple en la sessió que se celebrarà demà.

Durant aquest any, s’han adjudicat des de Govern “quantitats milionàries en infraestructures viàries”. En aquest sentit, els socialdemòcrates destaquenque cal tenir molt present que “aquests costos també impliquen despeses afegides que consisteixen en l’elaboració d’estudis dels projectes, en els treballs de control de qualitat a més de la mateixa despesa d’eixamplament de carreteres o de construccions”. A la vegada, algunes d’aquestes inversions han estat assumides en part per FEDA i Andorra Telecom.

Davant d’aquesta situació, Gili pregunta al Govern: “quin és l’import total de les despeses en carreteres, rotondes i asfalt d’aquest any 2014 i quin import suposarà pels anys posteriors en plurianuals?”

Recordem també que durant la mateixa sessió del Consell General l’executiu haurà de donar explicacions sobre l’estat en què es troba la signatura del conveni per evitar la doble imposició amb Espanya en resposta a la pregunta formulada pel president del Grup parlamentari socialdemòcrata, David Rios

(Text: PS)

TOTES LES NOTÍCIES