La consellera general Rosa Gili ha opinat aquest dimarts que ‘és lleig’ que ‘personalitats tan destacades’ com Jaume Bartumeu, Gerard Barcia o Sílvia Bonet marxin del partit sense abandonar l’escó tal com van prometre tots els consellers generals. Gili ha fet aquestes valoracions en resposta a la notícia apareguda aquest dimarts al Diari d’Andorra afirmant que tant Bartumeu com Barcia i Bonet tenen previst abandonar el partit i fer un grup mixt al Consell General.

Segons el mencionat diari, els consellers generals socialdemòcrates Jaume Bartumeu, Gerard Barcia i Sílvia Bonet marxaran del Partit Socialdemòcrata entre la setmana vinent i l’altra però no abandonaran els càrrecs de consellers generals sinó que passaran a formar un grup mixt al Consell.

El conseller Gerard Barcia no ha volgut confirmar ni desmentir aquesta informació, tot i que sí que ha recordat que ‘no hi ha novetat’ perquè ja havia informat repetides vegades de la intenció de marxar del PS i crear una nova plataforma. Pel que fa als consellers Sílvia Bonet i Jaume Bartumeu no han volgut fer declaracions al respecte.

Per la seva banda, la consellera general Rosa Gili, una de les impulsores de Fem PS, s’ha mostrat sorpresa per la notícia apareguda en premsa, ja que a ells no se’ls ha informat de res. Gili ha assegurat que en la reunió d’aquest dilluns del grup parlamentari es va treballar amb normalitat i no es va tractar aquest tema, però tot i així, ha reconegut que tampoc els sorprèn perquè va en la línia del que ha anat succeint les darreres setmanes.

El fet que els consellers marxin del partit sense deixar l’escó és el que Gili no veuria bé. Ha opinat que ‘és lleig’ perquè tots els consellers generals van signar un document prometent que si marxaven del partit abandonarien el càrrec, i per això ho veu malament sobretot ‘venint de personalitats tan destacades’.

Sobre si els demanaran que abandonin els càrrecs de consellers generals o no, ha dit que encara ho han de parlar amb els altres dos consellers que no tenen intenció de marxar del partit, que són David Rios i Mariona González, i amb la resta del partit. A més, hauran de començar a pensar qui seran els nous president i president suplent del grup parlamentari en marxar les dues persones amb aquests càrrecs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada