Montserrat Gil ha ingressat a presó aquest dissabte pel delicte de sostracció de béns públics en règim de semillibertat i s’hi estarà quatre mesos. Torrentallé i Altimir han recuperat la llibertat però també han estat condemnats a inhabilitacions i multes econòmiques. Als tres se’ls ha aplicat una ordenança penal, és a dir, un judici ràpid.

Aquest dissabte a la tarda l’excònsol major de Sant Julià de Lòria Montserrat Gil abandonava la Batllia dins d’un cotxe de policia en direcció a la Comella. Ha estat condemnada a dos anys de presó, dels quals 4 mesos ferms en règim de semillibertat pel delicte de sostracció de béns públics. Durant aquest període només podrà sortir del centre penitenciari per anar a treballar. A més a més, també se la inhabilita durant un temps i haurà de pagar una multa econòmica. 

La condemna de l´excònsol menor, Manel Torrentallé, és d´un any de presó condicional, una multa econòmica i dos anys d´inhabilitació. En aquest cas el delicte és el d´utilització temporal de béns públics. Hauria fet servir una targeta de Camprabassa sense l’aprovació del consell d’administració.

Pel que fa a l´interventor lauredià Josep Maria Altimir se l´ha condemnat a tres mesos de suspensió de sou i feina i també a una multa pel delicte d´omissió del deure de perseguir delictes. 

Segons ha pogut saber aquesta casa, als tres se´ls ha aplicat ordenança penal, és a dir, un judici ràpid. En el cas de Torrentallé, no estaria d´acord amb la pena proposada i vol anar a judici perquè considera que les seves despeses amb la targeta de Camprabassa estan totalment justificades.

Si Gil i Torrentallé no paguen la multa que se’ls demana, les penes de presó passarien a ser fermes, és a dir de dos i un any respectivament. La decisió de la batlle ha arribat després que els tres passessin dues nits al calabós.

2 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada