Gil defensa tenir consellers a ple temps i destaca les bones relacions amb els càrrecs electes de DA

La cònsol major de Sant Julià de Lòria, Monsterrat Gil, responent a les crítiques de membres del comitè local de DA de Sant Julià de Lòria en relació al fet de nomenar dos consellers a ple temps, ha dit que la decisió s’ha pres perquè les necessitats del Comú ho requereixen. En tot cas, Gil ha assegurat que a nivell intern del Comú ‘funcionem perfectament i no tenim cap problema amb DA’, afegint que no té cap problema amb la resta de persones de DA de Sant Julià que no formen part de la direcció del comitè parroquial i que, a més, ‘no estan d’acord amb aquests dirigents’.

Després de les crítiques llançades pels càrrecs del comitè parroquial de DA, Montserrat Gil ha explicat que Unió Laurediana no té cap problema amb els consellers de Comú provinents de DA, ni amb els consellers generals de Sant Julià ni amb el Govern, amb els quals se segueix treballant amb estreta col·laboració. En tot cas, Gil considera que ‘el problema és a nivell intern de DA’ i considera que qui ha de contestar al comitè parroquial és el partit.

La cònsol major ha defensat la decisió de tenir dos consellers a ple temps per les necessitats que hi ha al Comú i perquè són dos càrrecs que ja hi eren al passat mandat. D’una banda el conseller encarregat d’Esports, Circulació i de Camprabassa, Oliver Alís, que és repetidor, i de l’altra el conseller de Finances, Joan León, que per la seva experiència financera i jurídica ha cregut oportú que estigui a ple temps per aprofitar que faci feina tant tècnica com política i no haver de contractar cap altra persona, i més arran dels canvis fiscals i comptables que s’hauran de fer.

2 comentaris

  1. Toni, trenca ja el pacte amb UL. No serveix absolutament per res. I els dos Consellers Generals de UL, que no de DA, al grup mixt…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.