Andorra Telecom oferirà als seus usuaris de telefonia mòbil de contracte (des de la tarifa xxs a la xxl) la gratuïtat de les dades fetes a Andorra aquest divendres per commemorar el Dia Internacional d’Internet. El portaveu de la companyia, Carles Casadevall, ha informat que “qui no tingui dades incloses a la seva tarifa de mòbil, podrà fer ús d’Internet i no se li cobraran les dades que faci, i qui ja tingui dades incloses, no se li descomptaran.”

L’ús de les dades de la telefonia mòbil de contracte ha crescut a un ritme exponencial el darrer any. Pel que fa a les dades nacionals, la quantitat de gigues ha augmentat en un 77% de mitjana. En el cas del roaming, quan els andorrans estan fora d’Andorra, el consum s’ha incrementat un 269% de mitjana.

Aquest creixement ve donat pel fet que l’any passat es va augmentar la quantitat de dades que s’inclouen a les tarifes de mòbil. A més a més, aquestes dades es poden fer tant a Andorra com en roaming a Espanya, França i a Portugal. La meitat dels GB que s’inclouen a la tarifa es poden utilitzar quan l’usuari es troba en aquests tres països.

Carles Casadevall ha insistit que la companyia ha prioritzat la connectivitat dels seus usuaris tant a Andorra com a l’estranger. En aquest sentit ha recordat que les negociacions amb els operadors estrangers “han permès disposar de millors tarifes i traslladar-les als nostres clients amb productes que s’adapten a les seves necessitats”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada