Tot i que el temps atmosfèric no ho indiqui, ja estem de ple a la primavera i és el moment per posar-nos mans a l’obra. Get Ready! per presumir de pell, cabell i maquillatge. No perdis de vista aquesta entrada, que anirà creixent, dia a dia, amb la selecció de productes definita per ajudar-te a posar-te a punt aquesta temporada. Get Ready!

Desbloqueja el poder de la llum
La lluminositat de la pell és un dels béns més preuats per a la pell de la cara. Sabedors d’això, els científics de La Prairie han desenvolupat la molècula il·luminadora més poderosa fins al moment i l’han utilitzat en White Caviar Crème Extraordinaire, una crema que té com a objectiu eliminar les taques fosques i altres decoloracions de la pell. Inspirada en la idea d’una pell impecable i lluminosa, White Caviar Crème Extraordinaire és una fórmula excepcional, resultat de la recerca contínua de La Prairie per oferir l’experiència de cura de la pell més efectiva i exquisida. Funciona per il·luminar la pell com si fos una afavoridora llum, amb resultats que es poden mesurar en dues setmanes, visibles en quatre, extraordinàries en vuit. A les dues setmanes hi ha resultats mesurables i a les quatre, resultats visibles. El seu preu: 609 € / 60ml.

Un maquillatge de cobertura natural i lluminosa
Si el pinzell Touche Éclat s’ha convertit en un must have, ara arriba Touche Éclat All-in-One Glow Foundation, d’Yves Saint Laurent, el fons de maquillatge que ofereix una cobertura natural i lluminosa per a un resultat impecable i lliure d’imperfeccions. El seu secret és una composició inèdita en forma d’una textura que revitalitza la pell a l’instant i deixa un aspecte fresc. En contacte amb la pell, la seva fórmula en crema adquireix una textura aquosa gràcies a la seva composició, amb un 50% d’aigua i agents hidratants, que resulta molt fàcil d’aplicar i més encara de superposar. Amb l’acabat d’un fons de maquillatge i el poder d’un tractament hidratant de llarga durada en tot just un fi vel de cobertura, és l’accessori perfecte i tot en un per il·luminar la pell. Sense olis, sense partícules de nacre, 12 tons que revitalitzen i realcen la bellesa de la pell en tot just segons. El seu preu: 47,40 € / 30ml.

Fotoprotector que atenua les taques
Sol i taques sempre ha estat un binomi negatiu, però a partir d’ara aquesta dinàmica es revertirà amb Melascreen UV Lleugera SPF 50, el primer fotoprotector dels Laboratoris Ducray que limita i atenua les taques fosques i protegeix del fotoenvelliment. Posseeix una formulació triplement innovadora, amb un nou sistema filtrant patentat, per a una protecció màxima UVB i UVA. També inclou un nou actiu, el RonaCare®AP, que corregeix les taques fosques i protegeix dels danys cel·lulars gràcies a una acció antioxidant 100 vegades superior a la de la vitamina E. Finalment seva nova textura plaer “tacte sec”. El seu preu: 16 € / 40ml.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada