Gestionar el BYOD (bring your own device) es converteix en necessitat

El 40% de les empreses nord-americanes ja compten amb programes BYOD (bring your own device) implantats. A Espanya, aquest fenomen no es queda enrere, però encara estem endarrerits en la implantació de solucions que ens ajudin a gestionar perquè tant el treballador com l’empresari surtin beneficiats d’aquesta tendència.

Lextrend, empresa espanyola especialitzada en el desenvolupament de programari i aplicacions mòbils, ha llançat Bizzcall: una nova plataforma de programari que fa possible que els treballadors realitzin trucades d’empresa des del seu propi terminal i a final de mes, rebin el reemborsament total d’aquest consum corporatiu.

A l’actualitat, més del 90% dels treballadors espanyols fan servir el dispositiu mòbil personal també per a trucades laborals. Per aquest motiu, per a Manuel Casuso, CEO de Lextrend, “és necessari introduir un nou model de telefonia empresarial al mercat espanyol. El BYOD mòbil ja és una realitat al nostre país i cal que tant empresa com treballador surtin guanyant. Els mòbils corporatius provoquen ineficiències, rigideses en l’empresa, fomenten un ús irresponsable i encareixen les comunicacions. Bizzcall evita contractar mòbils corporatius”.

Els treballadors usen el seu mòbil personal i reben una compensació a canvi. Bizzcall ajuda a controlar la despesa i estalviar en les comunicacions mòbils. La major part de les empreses nord-americanes ja han introduït o tenen previst introduir programes BYOD perquè els resultats són immediats: es redueix la factura telefònica més d’un 30% i els empleats augmenten els seus ingressos i milloren la productivitat.

Per Tecnonews / ACPG – Redacció

TOTES LES NOTÍCIES