gerard-casaL’equip PCR Sport va saldar amb excel·lents sensacions la primera cita de les GSeries BPA 2014. Sintu Vives va ser el més ràpid en la pista andorrana marcant amb un registre de 50”978, després de completar les diferents mànigues d’entrenaments lliures que els organitzadors, Automòbil Club d’Andorra, van programar per a la denominada G0 de l’esmentat campionat de pilotatge sobre gel.

El vencedor de les GSeries BPA 2013, Xevi Pons, amb un crono de 51”200 i Gerard de la Casa, que comparteix el volant del Colt-Proto amb Vives, amb un registre de 52”598 també van estar entre els més ràpids del grup de participants que es van donar cita en el circuit del Port d’Envalira per fer el primer test de la temporada de gel.

Una vegada acabada la temporada que podríem qualificar habitual (circuits d’asfalt, ral·lis, …), Pep Codinach, amb el seu equip, van canviar el xip i els seus esforços es van centrar en les GSeries BPA 2014, així ho comentava: “Des que va acabar l’última prova d’Alcanyís, hem treballat contra rellotge en diversos aspectes del campionat andorrà. Entre d’altres, per poder treballar millor en l’assistència de les instal·lacions andorranes, per tenir a punt els Proto amb els quals intentarem lluitar per reeditar el títol, en els dos vehicles que disputaran la novetat del campionat, The Duelo, … De moment anem aconseguint complir amb els objectius marcats i a més molt satisfets amb els resultats aconseguits”.

Gerard de la Casa també es mostrava optimista després completar diverses tandes dels entrenaments lliures: “Era una dia per provar diferents opcions per a la nostra mecànica i en això ens hem concentrat. Unes han estat més positives que unes altres, és evident doncs que sabem com afrontar la primera cita de la temporada”.

El company de Gerard al volant del Colt-Proto, Sintu Vives, va protagonitzar una excel•lent actuació en aquestes tandes lliures: “No hi ha dubte que estem preparats per iniciar la competició, les sensacions són molt bones”.

Per la seva banda Xevi Pons, va posar tota la seva experiència per realitzar la millor posada a punt pel Mini Cooper en versió gel, al final afirmava: “Estic satisfet amb les reaccions del Mini, encara que és ben cert que és una competició en la qual l’estat de la pista et pot variar el plantejament previst”.

Pedro Font, repeteix experiència en el Grandvalira Circuit com a company de Pons. Per a Font l’experiència de l’ex-campió del món de ral·lis és tota una garantia: “He rodat en la part final de la jornada i estic content amb els registres aconseguits. Per a mi era important que Xevi disputés la part inicial per aconseguir el millor rendiment del Mini”.

L’hora de la veritat de les GSeries BPA 2014 arribarà el proper dia 11 de Gener a partir de les 16h00, moment en el qual està previst l’inici de la G1. Durant la jornada següent, en horari matinal, es disputarà la G2, o sigui que per començar els equips tindran dos meeting sense pràcticament temps de reacció en el cas de problemes en les mecàniques.

(Text i foto: Fotoesport)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada