Les GSeries es van iniciar de manera prometedora per als pilots del Gedith Center. Tant Ingrid Rosell (2a Final B) com Gerard de la Casa (3è Final A), es van situar en els primers podis de la temporada de la GS2, categoria que es disputa amb els nous vehicles GIAND, desenvolupats en les instal·lacions de PCR Sport.

Així mateix Gerard i Ingrid es van situar entre els top5 de la classificació absoluta de l’esmentada GS2. De la Casa va acumular 36 punts en les diferents sèries disputades mentre que la seva neboda va saldar aquest primer dissabte del 2017, en el Circuit Andorra, amb 34 punts.

El meeting es va disputar en un escenari amb uns marges amb molta neu i una pista en perfecte estat. La climatologia no va ser del tot favorable, la boira va acompanyar durant bona part de la jornada als presents en les instal·lacions del Port d’Envalira, dificultant la visió als afeccionats i posant als pilots, en alguns moments, en situacions delicades.

Una vegada celebrada la cerimònia de podi de la Final A, Gerard ens comentava les seves sensacions en la pista: “Els joves van molt de pressa i seguir el seu ritme és complicat. De tota manera puc derrapar en bona part del circuit i això és el que realment m’agrada. De vegades cal sacrificar una mica el crono per gaudir a la pista”.

Quan parla dels pilots joves, Gerard es refereix als guanyadors d’aquesta GS2, Nil Solans i Marc Gutierrez, que per aquest ordre s’han mantingut en la majoria de les sèries disputades.

Per la seva banda, Ingrid Rosell es va presentar en el Circuit Andorra sense cap dubte respecte al traçat però, amb moltes incògnites quant al GIAND, un vehicle al qual pràcticament no s’havia situat al volant. “D’aquesta manera comentava les seves primeres impressions: Cinc voltes, que vam poder completar ahir (dia 26) com a test a aquesta primera cita amb les GS2, era tota la meva experiència amb aquest cotxe abans de començar la jornada d’avui. És cert que tenia molta informació teòrica però va faltar temps per confirmar diverses coses. Malgrat tot, estic contenta amb els cronos que he aconseguit. Encara que el marge de millora és gran, les primeres referències respecte als meus rivals crec que són bones”.

Dissabte que ve (dia 4 de febrer) es disputarà la segona prova de les GSeries2 2017. Els pilots de Gedith Center estaran en la graella de sortida amb l’objectiu de millorar els temps i, si és possible, les posicions d’aquesta jornada inicial.

Text i foto: Fotoesport

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada