Gerard de la Casa completa amb excel·lents expectatives el test amb el GIAND

En  el test que va disputar ahir en el Circuit Andorra, Gerard de la Casa va tenir l’oportunitat de dissipar bona part dels dubtes que tenia referent al nou vehicle (GIAND) amb el qual es disputaran les Crèdit Andorrà GSeries2.

Esmentar que en aquest campionat Gerard compartirà volant amb la seva neboda, Ingrid Rosell, absent per motius personals en el test de la pista del port d’Envalira.

L’últim prototip que ha sortit de les instal·lacions de PCR Sport té unes característiques molt particulars i pensades per a la competició sobre gel. En concret, tracció total amb doble diferencial i transmissió per cardan, motor Suzuki Hayabusa d’1.300cc i 180 CV situat al costat del pilot, caixa de canvi seqüencial de 6 velocitats, suspensions independents i 580 kg de pes. El xassís és tubular amb tub d’acer i barra estabilitzadora posterior regulable. La carrosseria és de fibra de vidre, les portes també de fibra amb obertura cap amunt. Les cobertes Pirelli de 15” amb 220 claus per roda, aniran muntades en llandes Braïd.

Una vegada completades les diferents tandes en el Circuit Andorra, Gerard es mostrava molt satisfet amb l’experiència: “M’han agradat molt les reaccions del cotxe. És fàcil de portar i té unes prestacions que s’ajusten a la pista gelada en la qual disputarà el campionat. Estic convençut que, les excel·lents sensacions amb les quals hem acabat aquesta jornada de test, les mantindrem quan comenci la competició”.

El calendari de l’esmentat campionat consta de cinc proves, totes a disputar en el Circuit Andorra. Les dates previstes són: el 14 i el 28 de Gener, i el 4, 18 i 25 de Febrer.

Així doncs, Gerard haurà d’esperar una setmana, fins dissabte que ve dia 14, per conèixer als seus rivals directes a la pista i començar a competir en aquest primer campionat de les GSeries2 al volant dels GIAND.

Text i foto: Fotoesport

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.