Gerard de la Casa (Seat Còrdova WRC – Baporo Motorsport) va marcar el millor crono parcial (3’02”332) en la V Pujada a Casa de Cristo però, va ser suficient per aconseguir el triomf entre els Turismes però l’absolut es va escapar. La prova era vàlida per al Campionat Regional de Múrcia i que en aquesta edició ha passat la preinspecció per estar, la temporada vinent, en el Campionat d’Espanya de l’especialitat.

Els organitzadors, Múrcia Sport Club, van preparar un recorregut de 5 km, des dels punts quilomètrics 1,475 de la carretera MU-703 fins al 0,250 del camí a la Casa de Cristo. El pendent mitjà del traçat era del 6,28%.

Segons el programa horari, els participants tenien l’opció de superar en 5 ocasions el traçat esmentat (2 d’entrenaments lliures i 3 de carrera). Els dos millors cronos de carrera s’acumulaven en la classificació final.

Per a Gerard era la primera vegada que acudia a la prova murciana, no va dubtar a catalogar-la d’atractiva, amb zones ben diferents, aquestes eren les seves paraules: La part inicial molt ràpida i la continuació més tancada i tècnica. És un traçat bonic però, al meu entendre, difícil de memoritzar.

Quant a la competició, el pilot andorrà opinava que, les diferències en la primera carrera, disputada el dissabte (dia 3), va marcar el desenvolupament de la mateixa: “La diferència que ens va treure el CM va resultar impossible de recuperar, van ser més de 4”. Vam anar esgarrapant dècimes en les dues carreres següents però… no van ser suficients”.

Segons Gerard, la jornada del diumenge va ser intensa: “En la primera del matí hi havia algunes zones humides en el recorregut i vam ser una mica conservadors amb les rodes. Borreguero ens va treure 3 dècimes i, potser, vam perdre l’opció d’aconseguir el triomf absolut, sobretot, veient el que va passar en l’última pujada”.

Malgrat tot molt content amb l’experiència, no descarto repetir en pròximes edicions.

La XVI Pujada a la Serra de la Llacuna, es disputarà el pròxim 19 de juny, serà el proper repte per a Gerard de la Casa. Seguir guanyant en el Campionat de Catalunya de l’especialitat serà l’objectiu en la prova de l’Escuderia Penedés.

(Text i foto: Fotoesport)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada