Gent tòxica

Si hi ha alguna cosa que ens perjudica i molt és la gent tòxica. La realitat és que aquest tipus de persones ens intoxica igual que un virus. A continuació us deixo unes pistes per poder reconèixer-los només així podrem prevenir-nos contra elles.    

Són persones que no paren de queixar-se, pràcticament per tot. No deixen de comparar-se a ells o als altres situacions per demostrar que ells estan pitjor o que aquesta situació és pitjor. S’escuden en ser sincers per no posar filtre al que deixen anar, és a dir incontinència verbal. Per a ells els problemes no tenen solució. N’hi ha fins i tot que generen ells els problemes per després solucionar-los i ser els salvadors. Solen creure que tot i tots està en contra seu. Qualsevol projecte que els plantegis està sentenciat com a fracàs per part seva.

En definitiva gent habitualment amb actitud pessimista i negativa. Solen ser font de conflictes, malestar i que generen estrès. Claus per a poder evitar la seva toxicitat. Si no us fos possible evitar-los, intenta no caure en la seva xarxa ignorant i no permetent que els seus interrupcions et provoquin. Evita el contagi. Marca de forma clara els teus límits. No permetis que et centrin en problemes, centra’t només en solucions. Si has d’aguantar molt a una persona tòxica dorm més.

És important que tinguis temps per a tu mateix sense estar envoltat d’aquest tipus de persones. Els dilluns de 11 a 12 en www.alpicatradio.com comentem l’article.

 
Per www.juanjuncosa.com / AMIC

TOTES LES NOTÍCIES