La ministra de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert ha lliurat avui el Premi d’Escola Activa al Col·legi Sagrada Família i al Col·legi Sant Ermengol per ser les escoles amb més percentatge de participació d’alumnes i adults a la VIII cursa popular que va tenir lloc, el 21 de maig, amb motiu del Dia de l’esport per a tothom.

En el cas del Col·legi Sagrada Família, el premi ha correspost a la categoria de segona ensenyança amb la inscripció de 31 alumnes. Respecte al Col·legi Sant Ermengol, el premi ha estat per la categoria de primera ensenyança amb la participació de 57 alumnes i 62 adults acompanyants.

Olga Gelabert ha lliurat a cada escola el trofeu acreditatiu del Premi així com un xec valorat en 300 euros que serà destinat per comprar material esportiu per al centre escolar. L’equip directiu de les respectives escoles acompanyat d’alumnes han recollit el premi lliurat per la ministra de Cultura, Joventut i Esports.

La finalitat del Premi és promoure l’escola activa facilitant els elements necessaris a fi de sensibilitzar els escolars andorrans sobre la participació a la Cursa popular del Dia de l’esport per a tothom com a mitjà d’adquisició d’hàbits saludables que incloguin la pràctica d’activitats físiques de manera regular per prevenir malalties, millorar la qualitat de vida, i lluitar contra el sedentarisme a totes les edats.

Foto: SFG

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada