Gaymz Andorra rep el suport internacional des de Tolosa i Barcelona

gaymzGaymz Andorra s’ha agermanat amb l’associació francesa Arc En Ciel, de Tolosa: una entitat que aglutina federacions i entitats que defensen els drets del col•lectiu lgtb a través de l’organització de diversos actes, en especial la gran marxa de l’Orgull, que tindrà lloc el proper 14 de juny.

De fet, Arc En Ciel comença aquest mateix dilluns i fins al dia 14 una agenda plena d’actes de tota mena i que, com en el cas dels Gaymz, són inclusius i oberts a tothom.

Durant les dues pròximes setmanes des de Tolosa ajudaran a difondre la jornada dels Gaymz a través de diverses publicacions especialitzades i de les xarxes socials.

També parlaran dels Gaymz en l’acte d’obertura i durant la Marche des Fiertés, que l’any passat va reunir prop de 20.000 participants en un recorregut pacífic i lúdic pels carrers de Tolosa. Una jornada, la del dia 14 de juny, en què hi haurà programació en directe a la ràdio d’aquesta ciutat i on, novament, es farà una crida a la participació a la cita andorrana del 21 de juny.

Arc En Ciel és seguit per més de 6.000 usuaris de Facebook i més de 1.000 usuaris de Twitter. Des de Gaymz Andorra encoratgen a simpatitzar amb ells i fan extensiva la seva invitació a unir-se a la Marche des Fiertés.

D’altra banda, en aquesta primera edició de Gaymz Andorra també es comptarà amb la col·laboració de les Panteres Grogues, de Barcelona. Es tracta d’una associació sense ànim de lucre que fomenta l’associacionisme i la reivindicació de la igualtat de les persones lgtb a través de l’esport. Va néixer el 1994 i actualment compta amb 640 socis i sòcies. A alguns d’ells se’ls podrà veure competint en les proves esportives dels Gaymz.

Amb l’adhesió d’aquests suports Gaymz Andorra referma la seva presència fora de les fronteres del Principat, després d’una campanya de comunicació intensa que ha volgut cobrir totes les associacions, grups, revistes i publicacions d’àmbit lgtb de Catalunya, Balears, Aragó i Madrid.