Comunicat de Gaymz en relació a la reunió mantinguda pel cap de Govern, Antoni Martí, amb el Papa:

Després de llegir la notícia de la trobada entre el cap de Govern i el Papa, Gaymz Andorra continua reclamant que la unió entre dues persones del mateix sexe s’anomeni matrimoni.

És de saber que el parer de l’església és reticent a certs temes d’actualitat, com és l’avortament i el matrimoni homosexual. Com a estat democràtic que som a Andorra, hem de defensar que l’opinió eclesiàstica no ha de ser vinculant per al reconeixement ple dels drets de totes les persones en la seva igualtat. Anomenar unions civils a les unions homosexuals, és discriminar.

Continuem tenint l’esperança de que la majoria demòcrata faci acte de consciència i no anomeni diferent, a coses que són iguals. Anomenar matrimoni a la unió de dues parelles homosexuals no és crear una crisi institucional.

Recordem que no és necessari la firma dels dos coprínceps per a l’aprovació de la llei. Reclamem, a més, que tan el Govern d’Andorra com el Consell General prenguin consciència de l’estat democràtic en el que som i que, com a representants polítics, siguin transmissors i no obstacles en les necessitats de la societat andorrana.

Aprofitem per a comunicar que Gaymz Andorra està preparant una altra jornada lúdico-esportiva i cultural a l’hivern. De nou, hi seran convidats Arc en Ciel i entitats LGBT del territori espanyol. La jornada serà oberta a tothom i esperem la col·laboració de les entitats andorranes per acollir de nou tal acte reivindicatiu, lúdic, esportiu, social i cultural.

(Text: Gaymz)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada