Gaudeix del teu jardí a l’hivern

Jardí d'hivern
Jardí d’hivern (Istock.com)

Les baixes temperatures no conviden a sortir a l’exterior de la llar i gaudir del jardí, però si aquest el condicionem de manera correcta, podem treure-li molt partit fins i tot durant l’hivern.

Opta per tancaments per a protegir-te del fred, la pluja o neu.

Tria els mobles apropiats. Han de ser forts i resistents i aptes per a les baixes temperatures, i lleugers de pes per a moure’ls amb facilitat d’una zona a una altra quan plogui.

Protegeix-te del vent. Protegir el jardí també inclou el seu perímetre. Protegeix del vent i de les inclemències meteorològiques des dels costats del jardí i guanya també privacitat. La canya artificial és fàcil de combinar amb qualsevol material i gaudeix de tractament antiraigs UV. Si prefereixes donar-li un aire més campestre al mur, opta per tanques artificials.

Il·lumina el jardí. Llums de sostre, garlandes amb llums LED o fins i tot aplicacions de paret. Si prefereixes opcions ecològiques, tria les solucions solars que, a més, et permeten estalviar. La llum és l’aliada perfecta per a generar atmosferes úniques.

Escalfa’t! No sols has de protegir-te del fred amb tancaments al jardí, gaudeix d’ell gràcies a les estufes de jardí.

Guarda i protegeix tot el material. Cerca les solucions més encertades i pràctiques perquè tot l’equipament estigui ben protegit. Empra fundes protectores, són perfectes gràcies a la seva versatilitat.

TOTES LES NOTÍCIES