El conseller Liberal Jordi Gallardo ha entrat una pregunta escrita a Sindicatura perquè Govern expliqui “quin és el pressupost total del programa Actua” desglossant les aportacions per procedència. En l’escrit el president del Grup Parlamentari Liberal exposa que Actua depèn de les aportacions del Govern, d’Andorra Telecom i FEDA. També indica que el projecte Actua penja de la societat Andorra Desenvolupament i Inversió (ADI).

Més enllà de conèixer el pressupost d’Actua, Gallardo s’interessa per saber “quin és l’organigrama” i “quin personal depèn del programa Actua pressupostàriament”. Una altra de les qüestions que el parlamentari trasllada al Govern és saber “quins càrrecs directius, coordinadors o col·laboradors reben retribucions per part d’Actua”.

Per últim, i relacionades amb l’activitat del programa actua, el cap de llista liberal demana al Govern “quina és la memòria d’activitats d’ençà de la creació del programa fins a l’actualitat” i “quins acords, convenis o memoràndums de col·laboració ha signat Actua”.

Demanda d’informació sobre l’ADI

El president del Grup Parlamentari Liberal també ha tramitat una demanda d’informació perquè se li facin arribar les “còpies dels contractes laborals dels càrrecs directius actuals de la societat pública Andorra Desenvolupament i Inversió (ADI)”. Aquesta petició es fa després de la resposta donada per ADI a una pregunta escrita entrada l’any passat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada