Gallardo justifica que les targetes de visita d’Antoni Garcia són per acreditar-se com tots els assessors

Ministre d'Economia i Empresa.
El Ministre d’Economia i Empresa. Foto: Arxiu

En la darrera pregunta de la sessió del Consell General, el ministre Jordi Gallardo i el conseller socialdemòcrata Joaquim Miró han tingut un intens debat al voltant de les targetes oficials de l’empresari Antoni Garcia, assessor del Govern.

El titular d’Economia i Empresa ha justificat que les targetes es donen a tots els assessors per acreditar-se com a interlocutors i ha assegurat que Garcia no té assignat cap espai al ministeri.

En aquest sentit, el conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, Joaquim Miró,ha qüestionat que “no creuen que el fet que aquest senyor disposi d’aquestes targetes és fer una mica de competència deslleial als competidors que també fan això i no les tenen”.

Per la seva part, Jordi Gallardo ha remarcat que “el senyor Garcia està contractat i rep una remuneració per aquest tipus d’intervenció”, però ha assenyalat que “de la inversió que es pugui materialitzar el senyor Garcia no obté cap benefici”.

Respecte a aquesta qüestió, Gallardo creu que “hi ha temes més importants que preocupen més a la societat en aquests moments”.

TOTES LES NOTÍCIES