Gallardo explica que no hi ha denúncies per no haver rebut l’increment de l’IPC al sou

El Govern no té constància de cap denúncia de treballadors amb sous inferiors a 24.000 euros als quals no se’ls hagi apujat l’IPC, com va explicar l’USdA.

El ministre de la Presidència, Jordi Gallardo, ha afirmat que ha contactat amb l’USdA, el raonador del ciutadà i la CEA i cap ha informat de denúncies per incompliment de la llei laboral en l’augment de l’IPC als sous. Tampoc n’hi ha hagut a Inspecció de Treball. Tammateix està disposat a incrementar els controls.

Aquest dijous, a la sessió de preguntes al Govern del Consell General, ha acceptat la proposta del PS d’encreuar dades entre la CASS i el Govern. “Qualsevol mesura que serveixi tant perquè els treballadors del servei d’inspecció de treball puguin fer millor la seva tasca, que fan de manera diligent i molt competent, com també qualsevol mesura que serveixi per donar més cobertura i major protecció als treballadors pot ser estudiada, no tenim cap inconvenient. Sí que voldria tranquil·litzar, perquè insisteixo una vegada més, que a dia d’avui no consta cap denúncia”, ha reiterat el ministre de Presidència, Economia i Empresa.