jordi gallardo

El president suplent del grup parlamentari liberal, Jordi Gallardo, ha estat l’encarregat d’intervenir aquest dimarts a la tarda en nom d’aquesta formació després dels discursos d’investidura del matí. Gallardo ha reiterat la demanda de centrar els esforços a solucionar la crisi de BPA i a deixar “reposar les presses per anar a Europa” i, respecte a l’oferiment fet per Toni Martí d’un govern de concentració de cara a la tardor, ha criticat que primer vulgui un xec en blanc i que si no se’n surt, després demani a la resta de partits que acceptin un govern d’unitat.

El representant de Ld’A considera que “si la unitat és necessària, caldria proposar-la de bon inici”, i ha lamentat que Martí “no vol un govern d’unitat sinó una armilla salvavides”. Gallardo també ha centrat bona part de la seva intervenció a parlar de la situació que viu el país arran de l’afer BPA, assegurant que aquesta “sacsejada del sistema financer tindrà conseqüències per la seva ramificació envers la reputació del país”.

Jordi Gallardo ha dit que la voluntat de Liberals d’Andorra és fer una oposició rigurosa, ferma, amb sentit d’Estat i no de bloqueig, amb la voluntat d’arribar a acords quan sigui necessari.

Pel que fa a la crisi de BPA, el representant del grup liberal ha demanat un full de ruta ”clar i decidit”, evitant ”no encetar camins que no sabem on ens porten”, en referència a l’acord d’associació amb la Unió Europea. També ha lamentat que la crisi del banc hagi deixat en evidència que la xarxa diplomàtica és ”inoperant” perquè es troba sota mínims.

(Text i foto: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada