Gairebé el 25% dels treballadors del Govern tenen un contracte de durada determinada. L’executiu reconeix que, en concret, el ministeri d´Educació i Ensenyament Superior té un excès de places cobertes per eventuals i s’han compromès a reduir-ne la proporció al gener del 2017.

Al mes de juliol, a Govern hi havia un total de 2.569 treballadors, dels quals 632, prop del 25%, eren treballadors amb contracte de durada determinada i eventual. Aquestes xifres han estat facilitades per l´executiu després que el PS qüestionés la política de personal eventual del Govern.

Des del Ministeri d´Educació i Ensenyament Superior s´ha admès que hi ha un excés de places ocupades per eventuals dins del cos d´ensenyament i que s´està treballant per reduir-les. De fet, el 2016 es van obrir 20 convocatòries per a places noves i existeix el compromís de poder tornar a convocar noves places al gener del 2017.

Els socialdemòcrates també demanaven sobre si les places ocupades per eventuals tenen responsabilitats o si tenen accés a dades sensibles de l’executiu. En aquest cas, s’indica que això depén de cada lloc de treball i que en alguns casos sí que és així però sempre tenint en compte que signen clàusules de confidencialitat.

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada