Gairebé 2.000 persones passen per “imatges per tocar”

L’exposició “Imatges per tocar” ha rebut 1.882 visitants durant els tres mesos que ha estat exposada al Museu del Tabac. L’exposició es va inaugurar el 9 de novembre i va tancar el passat 28 de gener.

Dies després de l’obertura de la mostra, es va realitzar un acte de presentació de l’exposició a les associacions de persones amb diversitat funcional i amenitzat amb concert de Toni Fernández, invident. L’acte va comptar amb més de 40 assistents, entre els quals hi havia persones invidents que van mostrar la seva satisfacció per gaudir d’un acte cultural adaptat a les seves necessitats.

La mostra ha tingut bona acceptació entre el públic andorrà com també entre el públic estranger, la majoria dels quals provinents de l’estat espanyol.

L’objectiu de l’exposició fotogràfica “Imatges per tocar” ha estat mostrar als visitants i a la població del Principat d’Andorra la iniciativa del fotògraf Juan Torre, amb la voluntat d’integrar les persones amb diversitat funcional i sensibilitzar al públic en general vers les persones amb discapacitat visual. Amb aquesta exposició hem obert les portes a l’art accessible com també sensibilitzar el públic vers la diversitat funcional oferint la possibilitat als no invidents d’experimentar les sensacions d’una persona invident. Al Museu del Tabac apostem per una cultura accessible a les sales d’exposicions per a que es converteixin en un espai d’interacció i normalització entre les persones.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada