Quan les coses es fan bé

De la mateixa manera que denunciem les coses que ens sembla que no són correctes, que son injustes i/o indegudes, o simplement que no estan ben fetes, és just, propi i necessari, parlar i felicitar a aquells que les fan bé i avui per avui he de reconèixer que algunes coses a Can Barça estan canviant a millor.

En aquesta ocasió em vull referir a la recent professionalització del primer equip de futbol femení del Club, un clar referent d’aquest esport a l’estat veí, amb la consecució dels darrers quatre títols de lliga i la Copa de la Reina en les temporades 2012/13 i 2013/14.

Així doncs, la Junta Directiva del FC Barcelona, presidida pel Sr. Bartomeu, ha decidit dotar aquesta secció de les infraestructures i metodologia pròpies dels altres equips professionals de futbol del Barça i s’han fixat el repte d’assolir la Champions en uns anys.

El Club s’està esforçant en donar a conèixer el futbol femení, i a principis d’aquesta temporada va obrir un compte a Facebook, que avui ja supera els 47 mil seguidors, i un a Twitter que ja supera els 29 mil, demostrant així el clar interès que té la gent i el potencial d’aquesta secció de cara al present i futur del Club i del futbol femení en general.

A Espanya han proliferat també els equips femenins en els darrers anys, no fa massa, només el FC Barcelona i l’Athletic podien disputar-se els títols, però avui ja podem veure com l’Atlètic de Madrid, el València i la Reial Societat han evolucionat molt i son ferms candidats a liderar la lliga i això fa que cada vegada es vegi més gent al camp per gaudir dels partits.

Si les voleu veure jugar un partit de lliga heu d’anar a la Ciutat Esportiva, normalment els diumenges a les 12 del migdia, o si preferiu veure un partit de la Womn Champions League ho haureu de fer al Miniestadi, habitualment els dimecres a les set de la tarda.

La salut del futbol femení del Barça està en bones mans!

Al nostre estimat país encara és un esport força minoritari i al que la majoria de clubs no li destinen recursos ni el promocionen, de fet, l’única lliga nacional femenina que tenim la disputen quatre equips en categoria benjamí-aleví, i l’únic equip, avui per avui, amb categories superiors es veu obligat a jugar a la lliga catalana.

Crec que ens cal promocionar i donar més suport al futbol femení, i no ho dic com a pare d’una nena que el practica, sinó com aficionat a qui li agrada veure bon futbol, sigui l’equip que sigui qui el practiqui, i siguin homes o dones. I us ben asseguro que he vist bon futbol femení a casa nostra i sobretot en partits de les noies del Barça.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *