Vols una Andorra més justa, equilibrada, plural i d’acord amb els temps actuals?
Front Comú, en format de plataforma conjunta està treballant perquè Andorra sigui una veritable societat amb democràcia participativa.

Una nova societat a on si perds la feina continuïs tenint cobertura sanitària, una societat a on ser o no ser andorrà no et margini, una societat a on tots els vots valguin el mateix siguis de la parròquia que siguis, a on les treballadores i treballadors tinguin una defensa sindical potent, a on no tinguis por a una jubilació precària … i tantes coses més que ens calen, que ja toquen, per deixar un llegat millor als nostres.

Demanem als polítics que no siguin solament gestors sinó líders. Gent que no digui farà el que podrà o que farà el mateix de sempre, sinó faran possible un canvi social: profund, just, pròsper i democràtic. Aquesta gent vindrà necessàriament de les Forces Progressistes, si sabem irradiar proximitat, convicció i energia.

Si et sens identificat a títol personal, com associació, grup, o fins i tot com a partit polític uneix-te a nosaltres, la teva força ens fa forts a totes i a tots. Cal articular una majoria progressista per poder bastar una alternativa capaç de guanyar.

FRONT COMÚ te les idees clares i ha prioritzat en consens tot allò que es pot considerar urgent, ara no més ens manques tu.

FES-HO AMB NOSALTRES. PARTICIPA-HI!

Gabriel Ubach

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada