Fridays for Future vol organitzar una marxa pacífica pel clima aquest divendres

El col·lectiu Fridays for Future vol organitzar una marxa pel clima aquest divendres 20 de setembre, però encara no té l’autorització del comú d’Andorra la Vella. Si no arriben a tenir el vistiplau faran una concentració a la plaça de la Rotonda.

Fridays for Future té la intenció de fer una marxa pacífica el divendres 20 des de les 16h fins a les 17.30h.

Un recorregut que vol fer-se des de la plaça de la Rotonda fins a la plaça del Consell General. Tot i que des de la setmana passada es va demanar l’autorització del comú, encara no han rebut resposta.

Si no arribés, s’organitzaria una concentració al mateix punt d’inici de l’itinerari, ha indicat el portaveu dels joves, Mateu Bracque.

Com explica, tothom està convidat a participar-hi, tot i que fan una crida als joves escolars que facin vaga. “Hi ha molta gent que s’ho prendrà com que els joves van a fer campana del col·le, però es tracta de fer vaga pel medi ambient i demostrar que ens saltem potser una hora o mitja hora de classe per tenir un futur i molt més anys de vida”.

Pel que fa a la proposta d’acord per reconèixer l’estat d’emergència climàtica, es preveu que entri a tràmit parlamentari el 18 d’octubre.

La setmana que ve representants del col·lectiu es reuniran amb la ministra Sílvia Calvó i els grups parlamentaris de Demòcrates, Liberals d’Andorra i Ciutadans Compromesos.