“Fridays For Future Andorra” organitza una concentració divendres vinent

Des del moviment “Fridays For Future Andorra”, informen que el divendres 24 de maig tindrà lloc una concentració pacifica a la plaça del consell general de 12 del migdia a les 13’30h.

Per aquesta concentració els joves andorrans es sumem a la concentració mundial “Global Strike For Future” impulsada per Greta Thunberg a Suècia i per molts altres col·lectius de “Fridays for future” arreu del món, aquí a Andorra s’organitza des de Fridays for future Andorra.

D’aquesta manera des del moviment es vol continuar donant veu als joves andorrans, i exposar la seva preocupació envers el seu futur en aquest planeta.

A més a més, vist la recent nominació del cap de govern, volen tornar a insistir en la importància del medi ambient en la nostra societat. Per això els demanaran durant l’acte que responguin positivament a les preocupacions del joves, i que Andorra esdevingui el tercer país al món en declarar l’estat d’emergència climàtica, com ja han fet el Regne Unit i Irlanda (en aquest ordre), i no tant lluny de nosaltres, Catalunya.