Frida arriba a Andorra

La proposta reuneix ritual, teatre, la música en directe, mezcal, gastronomia, il·luminació, efectes sonors i en alguns casos un sistema de mapping de creació en temps real que provoca una trobada amb el públic poderosa i orgànica.

Vida, festa, comunitat, intimitat, dansa, música, experiència, idees, llenguatge, valors, altres maneres d’entendre el patiment físic i psíquic, la mort, la tradició, l’estética, els sabors, la plàstica, la dona, l’amor, l’art i la cultura mexicana es donen a conèixer en aquesta obra internacional que és interpretada espectacularment per dos artistes que s’entreguen en un ritual que porta a la imaginació de l’espectador a un somni que gaudirà de principi a fi.

“Frida, una mujer enamorada” és una obra del dramaturg i artista transdisciplinari José Luis Pineda Servín que es va estrenar l’any 2011. S’ha presentat en sis països diferents i porta més de 150 funcions, totes amb una rebuda exitosa per part del públic.

Aquesta serà la segona visita a Andorra la Vella, després que al 2016 la producció fos acollida igual que en aquesta ocasió per MEXAND – Asociació de Mexicans a Andorra. Es realitzaran dues funcions especials en format de sopar amb espectacle els dies 18 i 25 d’octubre, en col·laboració amb La Adelita – restaurant mexicà a Andorra. L’activitat començarà a les 20:00hrs al Centre Cultural “La Llacuna”.