Freestyle: Aguareles, 6è a la general final de la Copa d’Europa

L’estació suïssa de Silvaplana ha acollit avui l’última Copa d’Europa de freestyle en la modalitat d’slopestyle, amb Carles Aguareles Loan. Tot i que l’andorrà no ha pogut competir per problemes físics, ha acabat en la 6a posició final de la general de la Copa d’Europa.

Aguareles Loan era avui en les qualificacions de la Copa d’Europa, però durant els entrenaments previs ha caigut, s’ha fet mal a un peu i per precaució no ha competit. Tot i això, el rider andorrà ha finalitzat la Copa d’Europa en la 6a plaça de la classificació general amb 195 punts.

Aguareles Loan va guanyar la Copa d’Europa de Vogel del 12 de març, i va ser 2n el dia 13 en aquesta mateixa competició. El 29 de març va acabar 16è a la Copa d’Europa de St. Anton, mentre que en les altres dues proves continentals, el 27 i 28 de febrer, va ser 63è i 51è, respectivament.

La classificació general de la Copa d’Europa ha estat guanyada per Daniel Antell (Finlàndia), amb 320 punts, mentre que segon ha estat Igor Lastei (Itàlia) amb 228, i tercer el també italià Ralph Welponer amb 220.

Text i foto: FAE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.