calvo camp

Aquest dimarts ha tingut lloc el traspàs de la cartera de Medi Ambient, fins ara a càrrec de Francesc Camp, en favor de la nova ministra en aquesta matèria, Sílvia Calvó. D’aquesta manera, Calvó liderarà un nou ministeri, el de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, que s’estructura en quatre departaments: Medi Ambient, Patrimoni Natural,  Seguretat Industrial i Agricultura.

Sílvia Calvó, que va jurar el càrrec el passat dimecres 1 d’abril, ha manifestat la voluntat de donar continuïtat a les línies de treball impulsades per Francesc Camp, al mateix temps que ha celebrat el fet que Medi Ambient compti amb un ministeri específic. En aquest sentit, Calvó ha assenyalat que aquest fet servirà per “donar més importància a tots els projectes mediambientals” i “crear sinèrgies” entre els diferents agents implicats en matèria de Medi Ambient.

Un dels aspectes a treballar serà en l’àmbit del canvi climàtic, amb la mirada posada en la 21a Conferència de les Parts de la Convenció Marc de les Nacions Unides, que tindrà lloc a París a finals d’any. Calvó s’ha referit a la necessitat de continuar avançant en la consecució dels diferents compromisos lligats a la lluita contra el canvi climàtic, així com a la voluntat de continuar treballant per reduir la dependència energètica i avançar en l’estratègia del paisatge.

Precisament en aquest punt, l’estratègia del paisatge, la nova ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat donarà prioritat a continuar desenvolupant el Pla d’Infraestructures Verdes i a implementar accions en aquesta línia com ara les actuacions d’embelliment de la frontera hispanoandorrana.

(Foto. S.F.G.)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada