jordi torres

El Ministeri d’Ordenament Territorial ha estat informat, aquest dimecres, que la setmana vinent França iniciarà les obres de reparació d’alguns trams de les carreteres RN20 i RN22 d’accés a Andorra.

D’entre les actuacions que es realitzaran destaca el tram de la RN22 a 100 metres de la rotonda Envalira, que s’asfaltarà durant la nit perquè l’afectació al trànsit sigui mínima. Es preveu que els treballs s’allarguin durant un mes.

Després de la reunió mantinguda el passat 1 de setembre per part dels ministres d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, i d’Administració Pública, Transports i Telecomunicacions, Jordi Alcobé, amb el gabinet del secretari d’Estat de Transport, Mar i Pesca francès, aquest dimecres la Direcció Interdepartamental de les carreteres del Sud-Oest ha informat que la setmana vinent s’iniciaran les obres de millora de l’accés a Andorra. En aquella reunió es va tractar la qüestió de la millora d’aquestes carreteres i França ja va anunciar que desbloquejaria els fons per a aquestes obres.

Des del Govern, el ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, ha celebrat que l’inici de les obres sigui imminent, per la important millora que suposarà de cara a l’entrada de vehicles per la frontera franco andorrana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada