França convoca un concurs per a les obres de millora del lycée Comte de Foix

La delegació de l’ensenyament francès a Andorra i el Ministeri d’Educació i Joventut d’Andorra, comuniquen que el Govern de la República francesa, per mitjà del Rectorat de l’Académie de Montpellier, ha fet públic un appel d’offre/concurs per realitzar importants obres de manteniment i reforma al lycée Comte de Foix.

Aquests treballs, als quals s’han destinat 2,5 milions d’euros, permetran introduir importants millores a aquest centre educatiu que, en l’actualitat, compta amb un total de 1480 alumnes.

Per a la realització d’aquests treballs, als quals s’hi poden presentar empreses andorranes i franceses, es demana un equip pluridisciplinar, entre els quals s’ha de preveure:

-Un arquitecte o grup d’arquitectes, un dels quals ha d’estar habilitat per exercir a Andorra.

-Un despatx especialitzat en estructures, calefacció, ventilació, seguretat i renovació de cuines

-Disposar de competències en enginyeria del medi ambient aplicada a la construcció

-Un economista de la construcció

L’abast de les obres implica el manteniment i/o la renovació de la cuina, aïllament de la façana de la piscina, obres de pintura, fusteria, lampisteria i enllumenat entre altres.

L’abast de la reforma i els detalls concrets de les tasques a realitzar sortiran publicades al BOPA del 16 de gener de 2013.

El president francès i copríncep d’Andorra, François Hollande, i el cap de Govern, Antoni Martí, ja van acordar la millora de les instal·lacions del Lycée durant l’entrevista celebrada al Palau de l’Elisi el passat 26 de juliol.

TOTES LES NOTÍCIES