La delegació de l’ensenyament francès a Andorra i el Ministeri d’Educació i Joventut d’Andorra, comuniquen que el Govern de la República francesa, per mitjà del Rectorat de l’Académie de Montpellier, ha fet públic un appel d’offre/concurs per realitzar importants obres de manteniment i reforma al lycée Comte de Foix.

Aquests treballs, als quals s’han destinat 2,5 milions d’euros, permetran introduir importants millores a aquest centre educatiu que, en l’actualitat, compta amb un total de 1480 alumnes.

Per a la realització d’aquests treballs, als quals s’hi poden presentar empreses andorranes i franceses, es demana un equip pluridisciplinar, entre els quals s’ha de preveure:

-Un arquitecte o grup d’arquitectes, un dels quals ha d’estar habilitat per exercir a Andorra.

-Un despatx especialitzat en estructures, calefacció, ventilació, seguretat i renovació de cuines

-Disposar de competències en enginyeria del medi ambient aplicada a la construcció

-Un economista de la construcció

L’abast de les obres implica el manteniment i/o la renovació de la cuina, aïllament de la façana de la piscina, obres de pintura, fusteria, lampisteria i enllumenat entre altres.

L’abast de la reforma i els detalls concrets de les tasques a realitzar sortiran publicades al BOPA del 16 de gener de 2013.

El president francès i copríncep d’Andorra, François Hollande, i el cap de Govern, Antoni Martí, ja van acordar la millora de les instal·lacions del Lycée durant l’entrevista celebrada al Palau de l’Elisi el passat 26 de juliol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada