Forné creu que amb l’obertura econòmica potser s’hauria de moderar ‘l’animositat’ que hi havia sobre l’IRPF

L’excap de Govern, Marc Forné, creu que amb el procés d’obertura econòmica iniciat per Andorra les posicions entorn a l’IRPF haurien de canviar una mica i s’hauria de moderar l”animositat’ que suscitava l’establiment d’aquest impost. Forné ha fet aquestes declaracions al programa Ara i Aquí de RNA, on ha recordat que ells sempre s’havien mostrat contraris a un IRPF perquè Andorra estava ‘a les beceroles’ de moltes coses, però que amb el procés d’obertura en marxa, la situació canvia.

Marc Forné creu que si fos veritat que Europa exigeix un IRPF determinat per poder firmar convenis potser s’hauria de fer, i en aquest sentit, ha apostat per moderar l”animositat’ que suscitava aquest impost. De tota manera, malgrat el procés d’obertura, Forné ha lamentat que ara és un moment d’inseguretat sobre els impostos i les taxes que s’han de pagar i per això ha reclamat concreció.

2 comentaris

  1. Esperem que una llei de regulació de l’exercici polític pugui servir perquè personatges com vosté no tornin a dirigir el país. Com algú encara l’hi dona veu a qui ens ha portat a on som?

  2. Ara a no voler pagar un “ral” se’n diu “animositat” ?

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES