La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra oferirà una formació sobre el nou marc regulador de les relacions laborals a tots aquells professionals que, per la seva funció i activitat, necessiten actualitzar els seus coneixements en relació als canvis legislatius que s’establiran a partir de la entrada en vigor de la Llei de relacions laborals. La formació és d’un matí (de 9h a 14h) i s’ha previst un total tres sessions el 28, 29 i 30 de gener, que s’ampliaran en funció de la demanda.

Amb aquest programa s’aprofundirà en les diferències entre l’antic Codi de relacions laborals i la nova Llei de relacions laborals i, concretament, en l’impacte i abast de les modificacions legislatives. Es treballarà comparant les dues legislacions (antiga i nova) per tal de que els assistents coneguin a màxim detall on s’han produït els canvis.

Els principals temes que s’abordaran són: les modificacions sobre la regulació del contracte de treball, el règim disciplinari, els drets col•ectius dels assalariats, la negociació col•ectiva i el règim sancionador.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada