kuga

Característiques
El Ford Kuga és un vehicle que conjuga a la perfecció disseny i bellesa. Exteriorment, ens trobem amb un cotxe d’estètica refinada i atractiva; mentre que a l’interior, l’habitacle és ampli, elegant i tecnològicament avançat.

El Ford Kuga incorpora tot un seguit de ginys que fan la conducció més optimitzada i segura. Cal destacar el sistema de tracció intel·ligent, mitjançant el qual cada roda rep una potència individualitzada en funció de les condicions del terreny per tal d’aconseguir un arrapament òptim.
El vehicle també incorpora el sistema d’estacionament Active Park, pel qual el Kuga s’aparca pràcticament sol.

A nivell tecnològic, també cal esmentar el sistema d’obertura i de tancament de la porta del maleter sense mans. I sense treure les claus de la butxaca o de la bossa també s’engega el vehicle.

Motor
Dos propulsors a benzina i dosdièsel configuren el quadre de motors disponibles del Ford Kuga.
Concretament, en benzina hi ha l’1.6 de 150 cavalls, amb una velocitat màxima de 195 km/h i un promig de consum de 6,6 litres.

També en benzina hi ha el 180 cavalls, amb 200 km/h de circulació punta i consum que supera els 7 litres i mig als 100.

En dièsel, les opcions són:
2.0 de 140 cv, amb velocitat màxima de 190 km/h i consum mitjà de 5,3 litres.
2.0 de 163 cv, amb velocitat punta de 196 km/h i promig de consum de 6,2 litres.

Seguretat
El Kuga incorpora un avançat Control de Velocitat Adaptatiu, que detecta el vehicle precedent i redueix la velocitat en cas necessari per mantenir la distància de seguretat.

També cal esmentar la càmera de davantera Active Vision, capaç de llegir els senyals de trànsit i que detecta i alerta comportaments que poden estar relacionats amb el cansament del conductor. El Kuga també incorpora càmera posterior, ideal per a l’estacionament i per evitar els petits copets posteriors.

El Kuga incorpora l’assistent d’engegada en pendent, amb un sistema que frena les rodes dos segons addicionals, de manera que augmenta el control del vehicle.

Per El Tot Granollers / AMIC – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada