ford focus

Característiques
Ford presenta el seu nou Focus, un vehicle dinàmic, de línia esbelta i amb una imatge marcadament esportiva. En aquest sentit, destaquen els fars posteriors en forma de fletxa. A l’interior ens trobem amb un habitacle que destaca per l’amplitud i per l’optimització de l’espai, però també per la qualitat dels materials i dels acabats.

Des de la posició del conductor és des d’on millor es comprova l’ergonomia de l’interior, amb els comandaments i pantalles d’informació perfectament orientats i amb el canvi de marxes de posició alçada per tal de permetre una canvi eficient. A nivell tecnològic el Focus equipa els darrers ginys per garantir una conducció confortable i segura.

Podem esmentar, també, el sistema d’estacionament assistit, el control de creuer adaptatiu, direcció assistida ajustable automàticament en funció de la situació, la càmera digital davantera que evita els desviaments de carril. Altres detalls són la il·luminació nocturna d’ambient personalitzable o la tecnologia d’obertura i d’engegada del motor sense clau.

Motor
El sistema Auto-Start-Stop ajuda a l’estalvi de combustible, ja que el vehicle atura el motor en situacions d’aturada temporal, com per exemple en caravanes o semàfors.
El motor a benzina és Ecoboost, d’injecció directa, turboalimentat, més potent, més petit i més eficient, amb una despesa de combustible més ajustada que anteriors versions.

Seguretat
Un dels ginys de seguretat d’aquest nou Focus és el Ford Vectoring Control, que equilibra contínuament la potència entre les rodes del davant per garantir-ne l’adherència i el control.També podem parlar del Monitr de conducció segura, dissenyat per control·lar el comportament del conductor i detectar qualsevol situació estranya.

El Ford Focus incorpora el sistema de reconeixement de les senyals de trànsit i el control automàtic de llums de carretera. Pel que fa a la seguretat activa, destaca la carrosseria amb gra capacitat de xuclament d’impactes. Pel que fa a la frenada, s’equipa el sistema d’estabilitat ESP, els frens ABS, amb frenada d’emergència EBA i distribució electrònica de frenada EBD. A més a més, està disponible el sistema d’engegada en pendents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada